Delen

StartersCentrum Limburg

Het begin van een goede zaak.

Bij het StartersCentrum Limburg kunt u als (oriënterende) starter terecht voor het volgen van diverse startersbijeenkomsten en persoonlijk advies bij het opstarten van een eigen bedrijf. Of u nu wil starten als zzp’er of freelancer, door middel van bedrijfsovername, naast een baan in loondienst of als techno-starter, het StartersCentrum helpt u op weg met uw ideeën en ondernemingsplan. Daarnaast adviseert het StartersCentrum ondernemers die opstartproblemen ondervinden en worden er startersprojecten georganiseerd op het gebied van zelfstandig ondernemerschap. Het StartersCentrum is gevestigd op diverse locaties in Limburg en wel in Heerlen, Maastricht, Roermond en Sittard-Geleen.

Stichting StartersCentrum Limburg is een uniek samenwerkingsverband tussen de Limburgse gemeentes en een aantal regionale partners. De gemeente Beek draagt financieel bij aan het StartersCentrum. Dit betekent voor u als startende ondernemer dat de dienstverlening van het StartersCentrum kosteloos is.

Aanmelden voor een startersbijeenkomst of adviesgesprek kunt u zelf regelen via de online agenda. Voor meer informatie en de actuele agenda gaat u naar de website van het StartersCentrum Limburg.

www.starterscentrum.nl
info@starterscentrum.nl
Tel: 06 - 29 05 83 00