Delen

Beek is de poort van Europa

"Waarom we voor de gemeente Beek hebben gekozen? De ligging is ideaal, de infrastructuur kan eigenlijk niet beter en de toegankelijkheid is uitstekend. Bovendien heeft het bedrijvenpark TechnoPort Europa een geweldige uitstraling. Met grote spelers als Deloitte, BDO, AON, Jaguar, BMW en natuurlijk Open Line. Mooi die aanblik. Je waant je in een grote stad.

Het bedrijvenpark geeft grandeur aan de gemeente. Zeker in combinatie met de luchthaven Maastricht Aachen Airport vormen we in Beek voor Limburg de Poort van Europa. Samen met de gemeente zouden we die uitstraling nog nadrukkelijker moeten benutten. Door bijvoorbeeld de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven ook te gebruiken voor de organisatie van arbeidsmarktbeurzen in samenwerking met het onderwijs. Je creëert daarmee een soort MECC op een droomplek.

Met Open Line zijn we een van de marktleiders als het gaat om slimme en high tech toepassingen in de ICT-sector. In 2012 zijn we gekozen tot ondernemer van het jaar in Beek. Goed dat we in Beek samen het ondernemen zo centraal stellen.

We zijn met Open Line gegroeid naar 130 medewerkers. Verdere groei is in zicht. We hebben een naam opgebouwd als betrouwbaar en innovatief voor het ICT-domein. Daar zijn we trots op. Net als op onze vestiging op TechnoPort Europe. Pal langs de autoweg A2.
Een fantastische zichtlocatie, waarmee we de hele wereld kunnen confronteren met Open Line".

Jean Boren
en Jo Verstappen,
directie Open Line

Poort-van-europa-620.jpg