Delen

Meewerken aan ontwikkelingen van nieuwe medische behandelingen in Beek

donderdag 19 januari 2017

Bij PT&R  wordt onderzoek gedaan naar nieuwe medische behandelingsmogelijkheden. Het is een onafhankelijk medisch onderzoekscentrum waar internationaal wetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd op het gebied van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen, conform de strenge eisen van de wet. De onderzoeken worden uitgevoerd door een team van ervaren en deskundig medisch personeel. Er zijn grofweg 2 soorten onderzoeken. Allereerst onderzoeken met nieuwe middelen om te kijken of ze beter, veiliger en effectiever zijn dan de middelen die al in de handel zijn. Of onderzoeken met bestaande middelen waarbij er een specifieke vraagstelling is of dat men nog een andere toepassing van het middel heeft ontdekt en dat nader onderzocht wilt hebben. In de 20 jaar dat wij ons werk doen hebben wij een bijdrage geleverd in de ontwikkeling van geneesmiddelen die nu dagelijks worden gebruikt door vele patiënten wereldwijd.

ptr.jpg

Meedoen aan het onderzoek is altijd vrijwillig. Als u interesse heeft om mee te doen aan een van onze onderzoeken volgt er altijd eerst een vrijblijvend informatief gesprek met onze arts en een uitgebreide medische keuring. Voor de onderzoeken zijn wij altijd op zoek naar gezonde mensen en patiënten (met bv COPD, asthma, psoriasis, hoog cholesterol of suikerziekte)

IMG_0478.JPG

Op onze website (www.ptr.nu) en facebook (www.facebook.com/PTenR) staan de recente onderzoeken waar wij deelnemers voor zoeken. U kunt zich op onze website ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Maar u bent ook welkom om even binnen te lopen.

vwe eql.jpg

Met uw hulp leveren wij samen een bijdrage aan een verbetering van gezondheidszorg van morgen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief