Delen

BoereBlaosFestijn en Oktoberfest in Klein-Genhout!

woensdag 19 juli 2017

De Limburgse Boereblaoskapel heeft het ook dit jaar weer voor elkaar. Twee dagen volop muziek voor jong en "oud" in de schuur van boer Frans.

Op vrijdag 15 september wordt gestart met het Oktoberfest, inmiddels bekend tot ver buiten de gemeentegrens. Zondag 17 september wordt Klein-Genhout omgetoverd tot het ware "Walhalla" van de blaasmuziek tijdens het BoereBlaosFestijn.
"De Boeren" zoals de muzikanten van deze blaaskapel ook wel worden genoemd, hebben een reputatie opgebouwd tot ver buiten de provinciegrenzen. In Nederland, Duitsland, België en zelfs in Oostenrijk werd en wordt driftig aan de weg getimmerd. Er ligt voor 2018 zelfs een concrete optie om deel te nemen aan 's werelds grootste blaaskapellenfestival in Oostenrijk. De kroon op hun jaarlijkse activiteiten is het alom bekend BoereBlaosFestijn, in de volksmond ook wel bekend als het "BBF van de Boeren".

onderlegger.jpg

Vrijdag 15 september wordt gestart met het 4e Oktoberfest.

Vanaf 20.30 uur zal partyband "Wir sind Spitze" de bezoekers vermaken met een aantrekkelijk "auf geht's" programma. Gooi Volksmuziek, Dance, Deutsche schlager en de laatste tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! cocktail! Al met al zal het een gezellige boel worden in Klein-Genhout. Als u komt in Lederhose en Dirnd'l zou dit prachtig zijn, maar het is natuurlijk niet verplicht. Entreekaarten in de voorverkoop kosten €10,-. Voor voorverkoopadressen zie onze website.

Oktoberfest flyer_2017.jpg

Zondag 17 september kunt u in Klein-Genhout terecht voor het alom bekende BoereBlaosFestijn.

Het ware Walhalla van de blaasmuziek. Van 11.00 tot 19.30 uur kunt u non-stop genieten van maar liefst 7 blaaskapellen uit Nederland, België en Duitsland. Zij staan garant voor een muzikale en gezellig zondag. Entree bedraagt slechts €5,-
Daarnaast kunt u tussen 12.00 en 13.30 uur ook deelnemen aan de gebruikelijke BoereBrunch. Soep, koude en warme gerechten incl. koffie en thee staan op het menu. Deelname kost €16,50 (incl. entree) Hiervoor dient u zich wel vooraf in te schrijven.
Alle festiviteiten vinden plaats op karakteristieke boerderij van Boer / muzikant Frans Senden aan de Kleingenhouterstraat 42. Ruime, gratis, parkeergelegenheid aanwezig in de directe nabijheid van de feestlocatie.

BBF flyer_2017(A).jpg

Op de website: www.boereblaoskapel.nl of onze facebookpagina's leest u alle info over het feestprogramma, voorverkoop en brunchdeelname.
Voor overige informatie kunt u contact opnemen met boer Jack Nijssen tel. 0031-(0)6-38646214 of via het tabblad "contact" op de website.

Auf geht's Buam.
Tot ziens, tot "Boe" in Genhout.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief