Delen

Aan de wandel in de herfst!

woensdag 13 september 2017

Op zondag 1 oktober organiseren Diergeneeskundig Centrum Beek en hondenschool Priority Dogs wederom een heerlijke wandeling in de omgeving van Grevenbricht – Limbricht -Geleen. Na het succes van de winterwandeling hebben ze nu besloten om een herfsteditie te organiseren. Voor alle hondenliefhebbers in de regio. Van jong tot oud, van pup tot senior.

De wandeling

Er zullen 2 routes worden uitgezet, een kleinere route (max. 30 min) geschikt voor pups en senioren, en één voor de overige honden (max. 60 min). Alle hondenbezitters met hun gezin zijn welkom en kunnen bij het gecombineerde team van Diergeneeskundig Centrum Beek en Priority Dogs informatieve vragen stellen over bijvoorbeeld gezondheid en gedrag. Maar het team gaat ook de wandelaars vragen stellen! Wees dus voorbereid! Aan de wandeling wordt namelijk ook een prijsvraag verbonden met leuke prijzen. Wat dacht u van een voucher voor een hondentraining of een verwenpakket voor uw hond?

Aanmelden

De wandeling zal worden afgesloten met de prijsuitreiking. Voor de hongerige wandelaars en honden staat er een hapje en drankje klaar. Inschrijfgeld is € 7,50 per gezin en € 4 per persoon (losse inschrijvingen). Inschrijven kan tot maandag 23 september door een mail te sturen naar info@prioritydogs.nl.

Meer informatie vindt u op de Facebook site van Dierengeneeskundig Centrum Beek of van Prioritydogs. Of via de website www.dgkcentrum-beek.nl.

family-2366129.jpg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij informeren u periodiek middels onze nieuwsbrief